Agu

Agu is zeer gespecialiseerd op het gebied van fiets-, regenkleding en fietsaccessoires. Bij ons in de winkel vind u dan ook een ruim assortiment hiervan. Zit uw keuze er net niet bij? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat het de volgende werkdag al voor u klaar ligt. Dat is pas service!

 

Basil

Bij Basil vind u leuke, hippe en trendy fietstassen en asseccoires! Pimp je fiets met leuke bloemen of een transsportdrager met gave mand. Bij ons in de winkel vind je leuke accessoires voor jong en oud!

Fastrider

Fastrider biedt u een uitgebreide collectie fietstassen en –manden, regenkleding, fietskleding en bijbehorende accessoires en onderdelen. FastRider: Praktisch op iedere fiets!

Movanext Fietsendrager

De MovaNext is dé compacte opvouwbare fietsendrager voor twee fietsen die snel en zonder gereedschap op de trekhaak te monteren is.
Ontwikkeld met speciale aandacht voor het makkelijk en snel plaatsen van alle standaard fietsmaten en elektrischaangedreven fietsen (E-bikes). Totale belasting van de MovaNext kan tot 80 kg.

Dank zij de duostekker kan de MovaNext op zowel een 7-polige als een 13-polige stekkerdoos aangesloten worden.

Bekijk de handige montage video nu online

 

New Looxs

Lekker winkelen, naar school of naar het werk, tassen zijn er voor alle doelen. New looxs staat voor fijne, sterke mode tassen.
Achter deze innovatieve designs en liefdevolle functionele details zit de know-how van vrouwen, die zich niet alleen bezig houden met de techniek, maar vooral oog hebben voor praktisch gebruik en stijl.

 

MovaNext, vast en zeker!